Generel tekstvedligeholdelse - IMA93

Generel tekstvedligeholdelse til bl.a. SMS udsendelser.
Her gennemgås hvordan disse ændres i AutoVision.

Ofte stillede spørgsmål - Generel tekstvedligeholdelse - IMA93

I AutoVision hovedmenuen:

  1. Klik på fanen “System”.
  2. Klik herefter på ”Generel tekstvedligeholdelse”.

I Generel tekstvedligeholdelse:

  1. Åben dropdown boksen ud for ”Tekstgruppe”.
  2. Vælg ”E-mail tekster” eller ”SMS tekster” alt efter hvad der skal redigeres/tilføjes og klik herefter ”F1 Rediger” eller ”Enter”.
  3. Vælg ønskede teksttype i dropdown boksen ud for ”Teksttype” og klik igen ”F1 Rediger” eller ”Enter” for at redigere teksten.
  4. For at oprette en ny, skriv direkte over teksten i dropdown boksen ud for ”Teksttype” (slet evt. teksten i ”Teksttype” først) og angiv det som den nye SMS/e-mail skabelon skal hedde. Tryk herefter ”F1” for at oprette den og udfyld herefter den ønskede tekst i det store skrivefelt og gem til slut med ”F1 Gem skabelon”.

 

OBS: Man har mulighed for at indsætte variabler i sine SMS/e-mail skabeloner med f.eks. kundens navn, reg.nr, ordrenr, rep.start dato osv. således at man kan kundetilpasse SMS’er og e-mails. Dette gøres ved i skabelonteksten at placere cursoren, der hvor ”variablen” skal indsættes og herefter trykkes på ”Indsæt variabel”. Vælg herefter den ønskede variabel i ”Variabel” dropdown boksen og tryk så på ”Enter” for at indsætte den.

Bemærk at disse tekster kører fælles, hvis I har flere forretninger, så når I til slut i en skabelon vil skrive f.eks. jeres firmanavn og firma tlf. så er det en god idé også at indsætte variabler til dette, således at skabelonerne kan bruges i alle jeres forretninger.

 

Du har nu en fast sms/e-mail tekst klar til afsendelse til kunderne…