Vitec Datamann - leverandør af software

Software, data og kundeservice er grundstenene i virksomheden. Uden god service - ingen langvarige kundeforhold.

Vitec Datamann som arbejdsplads...

... et sted hvor du kan udvikle dig og lære. Vi sætter pris på medarbejdere der ønsker at lære og gerne vil lære fra sig. Om du er programmør, kundesupporter, revisor, bogholder, værkførere eller indskriver er ikke det vigtigste. Det er dit mindset og mødet med dine kollegaer i hverdagen. Sammen har vi et team der hjælper hinanden op på næste niveau!

Hvis du mestrer god og informativ kommunikation, har flair for IT-systemer, opbygning af systemer, hjælper til hvor du kan og arbejder struktureret, lyder du som en ”Vitec´er”.

Vi hører gerne fra dig - også om du blot vil høre mere om Vitec Datamann.

Hvis Vitec stopper....

Vi udvikler kritisk software, som kunderne ikke kan undvære. Det er derfor vigtigt at vores software er tilgængeligt og stabilt - hele tiden.

Vitec Datamann er i gang med en unik optimering af virksomheden og ikke mindst vores teams. Vi har en god og solid vækst i virksomheden, og ikke mindst vækst i udviklingen af nye produkter til autobranchens nyvognsforhandlere, hvor vi er blandt de største leverandører i Danmark.

Vi holder styr på egne og kunders processer, og optimerer løbende hvor vi i fællesskab ser behovet.

Vi har en direkte kontakt til hinanden i virksomheden da vi vægter intern kommunikation højt, og teams-tilgangen er helt central hos Vitec Datamann.

AutoVision er vores administrative brancheløsning der indeholder økonomi, lager, værksted og vognsalgssystem til autobranchen, der udgør et unikt og uundværligt workflow management-system i mange autoforretninger.

Vitec Datamann er en del Vitec-koncernen. Vitec-koncernen omsætter ca. DKK 1,2 mia. og beskæftiger ca. 950 medarbejdere i Norden.

Vitec er softwareleverandør til kunder, der lægger vægt på et højt kvalitets- og serviceniveau. Vi leverer branchespecifikke løsninger inkl. service og support, der matcher kundens behov og til en fair pris. Vitec Datamann er en af markedslederne for løsninger til autobranchen.

Ikke to dage er ens – det er dét, der gør arbejdet spændende
Lisbeth – kollega i supportteamet

Kollega i Vitec