Software og data er kernen i hvad vi tænker og leverer.

Vitec Datamann har været i software branchen siden slutningen af 70'erne.
Siden 1984 har omdrejningspunktet været software til autobranchen.

Først med AS400 løsning, siden med EDBil.
I dag - AutoVision - et ekstensivt DMS (Dealer Management System) til de nordiske auto-retail forretninger. AutoVision favner personbiler, varevogne, trucks, maskiner, camping, materiel og mange andre afarter i auto-branchen.
Fælles for alle grupper er ordreregistrering, fakturering, lagerstyring, bogføring og rapportering.

AutoVision integrerer til mange forskellige OEM's (bilproducenter) og 3. parts programmer der understøtter forhandlerens og værkstedets workflows i hverdagen.

Vi digitaliserer autobranchen og skaber værdi for forhandlerne i retail-leddet.

Se vores integrationer Se vores tilkøb

Vitec er førende inden for Vertical Software. Virksomheden er grundlagt og har hovedsæde i Umeå i Sverige, og vores produkter er udviklet til specifikke behov inden for forskellige brancher i samfundet. Medarbejdernes ekspertise, kombineret med vores fælles virksomheds- og forretningsmodel, muliggør fortsat forbedring og innovation. Vi vokser gennem vores forretningsenheders succes og gennem opkøb. Alt, hvad vi gør, gør vi med et langsigtet perspektiv. For man kan stole på os – i dag og i morgen. Vitec har 1.500 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og havde i 2023 en nettoomsætning på 2.778 millioner SEK. Læs mere på vitecsoftware.com.

 

Om Vitec som koncern

Vitec er førende inden for Vertical Software. Virksomheden er grundlagt og har hovedsæde i Umeå i Sverige, og vores produkter er udviklet til specifikke behov inden for forskellige brancher i samfundet. Medarbejdernes ekspertise, kombineret med vores fælles virksomheds- og forretningsmodel, muliggør fortsat forbedring og innovation. Vi vokser gennem vores forretningsenheders succes og gennem opkøb. Alt, hvad vi gør, gør vi med et langsigtet perspektiv. For man kan stole på os – i dag og i morgen. Vitec har 1.350 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og havde i 2022 en nettoomsætning på 1.978 millioner SEK. Læs mere på  vitecsoftware.com