MobilePay integration

God kundeservice og besparelser i bogholderiet.

 

Gør det nemt for dine kunder - og jer selv!

Med integration til MobilePay og QR kode på fakturaer bliver det ikke nemmere for jeres kunder at betale med det samme. Både ved skranken og via tilsendt faktura på mail. Penge går ind på jeres konto med det samme.

For jer bliver administrationen også nemmere. Se frem til langt færre rykkere - kunderne betaler jo med det samme.

Læg dertil, at integrationen gør, at posteringerne i MobilePay importere direkte ind i AutoVision ved tryk på en knap. Der er altså ingen filer eller lign. der skal håndteres. Der skal blot tjekkes, at beløbene er korrrekte og så bogfører man direkte.

Tidsbesparelsen er stor i bogholderiet.

Så uanset om I allerede gør det idag eller ikke har fået sat QR-koder på fakturaer, så giver AutoVision muligheden for tre trin til besparelser i jeres bogholderi.

1. QR-koder på fakturaer, hvor fakturanummer og pris sendes til MobilePay til kunden. Denne kan så betales ved skranken.

2. Ved PDF-fakturaer indsættes ligeledes en QR-kode, så kunderne kan betale med MobilePay hjemme ved skærmen - eller på farten via mail. Færre rykkere fra jeres bogholderi.

3. Automatisk import af betalingsposter fra MobilePay direkte til bilagsregistreringen. Langt mindre tid forbrugt i bogholderiet på afstemninger.

Det er dermed tre fluer med ét smæk! Et sandt kinderæg.

God og bekvem kundeservice, samtidig med en betydeligt optimering af jeres daglige bankafstemning, da posterne læses ind i AutoVision automatisk og nemt kan afstemmes.

 

Kontakt os

Tag fat I vores Key Account Managers allerede nu og høre om fordelene og effektiviseringerne for netop jeres forretning.

Key Account Managers