CB Ribe og Virum Auto

Efter overgangen til AutoVision har vi fået en kort snak med Rasmus Wernblad fra Virum Auto, der forhandler Citroen og DS samt en snak med ledelsen hos CB Auto Ribe, der forhandler Citroen, Peugeot, Fiat, Renault og Dacia.

Scoll ned og se hvad de siger.

Virum Auto

Virum Auto er kommet over på AutoVision primo september 2021 og er i normal daglig drift med udgangen af samme måned.
Vores Key Account Manager på Sjælland, Anders Geer, har været forbi Rasmus Wernblad, der er daglig leder hos Virum Auto for at høre, hvordan de oplevede overgangen til AutoVision her efter 1½ mdrs drift.

 

Kan du fortælle lidt om hvordan informations-niveauet var op til Go-live hos os?

Generelt et godt informations niveau, men er lidt overrasket over mængden af informationer som vi skal levere til jer.

Ja - det er jo faktisk hele jeres virksomhed - i data, som vi skal have fuld viden på. Det fylder i spørgsmål/svar.

I har dog også været godt tilstede i hele processen til at svare på vores sprøgsmål og hjalp med diverse udtræk og vejledning.

I er nu i normal drift hos os. Hvordan oplever I supporten hos os?

Supporten er go', og DATAMANN holder hvad de lover.

Hurtig respons. Men det ikke altid svaret er ønsket.

Hvordan vurderer du omstillingen til AutoVision er? Er alle i firmaet ”kommet med”?

JA - det er de. Omstillingen har været stor, men er landet hurtigere end vi forventede. Det er jo rart.

Vi har bemærket at du har været "frontløber" fra jeres side, hvilket for os har været super positivt, da det smitter af på dine medarbejdere. Er det bevidst?

Ja. Hvis jeg skal lykkes med en omstilling eller forandring i min virksomhed kan jeg ikke bare lægge en mega-opgave og forvente at det løser sig af sig selv. Alle skal med på vognen. Også mig selv. Gerne forrerst.

Hvilke fordele oplever du ved AutoVision?

Det er mere overskueligt synes jeg.

Det er fedt at jeg kan logge på AutoVision alle steder via VPN. Det har jeg savnet.

Kreditering er væsentlig nemmere.

Hvilke tanker har du gjort dig, om det fremtidige samarbejde og muligheder hos os?

Digitalt arbejdskort... (DAK. red.)  Vil meget gerne med på Dakken snart. Vi regner med at kunne opnå en synergi mellem vores nuværende video tjek og Dakken.

PowerBI… Kunne være interessant, da vi så kan få dagsbillede af hele forretningen i stedet for 7/14 billede.

Som I selv siger om forbundne systemer, så håber vi bestemt på generelle synergieffekter med systemer der arbejder sammen, og letter forhandlerens hverdag med elektronisk hjælp.

Og her har vi fuld tryk på Rasmus :-)

Afrunding…. de berømte sidste ord for nu?

Generelt er vi glade og tilfredse og ser frem til fremtidig udvikling og fornyelser. Klø på!

CB Ribe

CB Auto Ribe er kommet over på AutoVision midt november 2021 og er i normal daglig drift.
Vores Support-ansvarlige, Niels Kjeldgaard, har været hos CB Auto Ribe under opstarten og har fået talt med Henrik Larsen (CFO), Anders Brandt( med-ejer) og Christian Brandt (ejer) om, hvordan de oplevede overgangen til AutoVision her efter et par dages drift.

 

Kan I fortælle lidt om hvordan informations-niveauet var op til Go-live hos os?

Henrik Larsen (HL); Vi fik udstedt køreplan i ugen op til, det kunne være rart at have den lidt før, da den giver et godt overblik og detaljer ned på dags-niveau. Ellers var vi ret godt klædt på synes vi.

I lavede et prøveudtræk op til opstarten, hvilket gav os ro, så vi kunne se at finanserne stemte og intet manglede dér.

Anders Brandt (AB); Fint flow om hvad vi skulle have klar i ugen op til.

I er nu i næsten normal drift hos os efter 3 dage. Hvordan oplever I supporten hos os?

AB; Fungerer fint. Vi har både ringet ind, oprettet sager i ticket-system. Vi har fået fat i dem vi skulle inden for rimelig tid. Alt der kan løses er løst. Det er vi trygge ved.

HL; Vi har stadig nogle finans udeståender i frb. med opstarten som vi løbende får tilbagemeldinger fra. Så vi føler, at der bliver taget hånd om vores udfordringer.

Hvordan vurderer I omstillingen til AutoVision er? Er alle i firmaet ”kommet med”?

AB; Nogen mere end andre. Lageret er en del anderledes en det vi kom fra. Vores eftermarkedschef har været super-bruger i tidligere system og stået for meget data og håndteringen løbende med jer. Så det skal lige sidde i fingrene. For mange stop and go’s i kommunikationen og tilpasningerne i systemet er selvfølgelig ikke godt, men det er gået fint.

HL; Bogholderiet skal lige have fingrene justeret ind til ny knapper og veje rundt i systemet. Men jeg kan se at vi kan drive vores virksomhed på samme niveau som før – det er det vigtigste for os.

Dakken (Digitalt arbejdskort. red.) er helt ny for os. Det det giver helt nye arbejdsrutiner og også muligheder. Og det er jo HELT nyt for alle. Når vi får sat flueben ved de sidste rutiner hos os, så kommer det helt sikkert til at give den ønskede værdi.

Vi har bemærket at I alle har været "frontløbere" fra jeres side, hvilket for os har været super positivt, da det smitter af på medarbejderne. Er det bevidst?

HL; Vi har forsøgt at forberede medarbejderne bedst muligt og varsko dem tidligst muligt. Vi kom fra C5 og kom over på Dracar og havde en svær opstart dér. Derfor havde vi også besluttet os fast på at vi skulle have en god opstart. Så vi har for det første fælles fodslag i ledelsen. Forplantningen i organisationen har været super vigtig for os.

Vi har ”lavet” ambassadører på gulvet.

Vi har lavet en mindre projekt-gruppe, som gerne ville forandringen og har kompetencerne.

Vi har ligeledes haft fokus på dem der også ville trække den anden vej, som måske havde en frygt for forandringer tidligt.

Christian Brandt (CB); Ambassadørerne har vi fået med på vognen tidligt og forklaret at det er 100% det vi gør.

HL; Jeg har haft flere EPR-system-skift bag mig, så jeg har erfaringer fra tidligere overgange og konverteringer af data – jeg synes det er gået godt generelt set.

I har fået Digitalt arbejdskort samtidig med overgangen til AutoVision. Hvordan er det?

AB; Det er gået rigtig fint. Vi synes vi mangler noget billede-dokumentation til ordrerne, men det må jo komme. Vi forventer at blive rigtig godt stillet med DAK.

Medarbejderne er sprunget ud i det med krum hals. Nogle mere i dybden end andre. Vi bruger meget tid på at lytte på medarbejderne. Vi har høje forventninger til det digitale arbejdskort. I frb. med måneds- og årsafslutning bør det være meget mere præcist uden tabte ordrer eller reservedele. Tidligere har vi jo skulle taste arbejdskortene manuelt, hvor ting kunne gå tabt og så ikke stemte bagefter.

HL; Vi ser vigtigheden i ”data”-disciplin, som kommer helt af sig selv nu.

Vi havde naturligvis besluttet det i ledelsen, men det skulle også forankres ”på gulvet”. Det kunne vi bl.a. ved at vise dem at de får et væsentligt bedre overblik over dagens og ugens ordrer.

AB; Vi lod beslutningen sive lige så stille. Vi har alle fokus på disciplin i virksomheden, og det giver overblik.

Hvilke fordele oplever I ved AutoVision efter 3 dage?

AB; På nogle punkter er vi sat tilbage, andre steder er vi bedre kørende. Det er jo ikke to helt ens systemer…

HL; Der er nogle elementer der ligger mere lige til i AutoVision. Vi føler os ret trygge og komfortable med finansdelen. Vi ser rigtig meget frem til ledelsesrapportering og PowerBi, som kan give et super overblik på daglig basis.

Hvilke tanker har du gjort dig, om det fremtidige samarbejde og muligheder hos os?

AB; Vi synes opstartsugen har været rigtig god. Det har hele tiden været hjælp at hente. Vi har ikke før oplevet den form for support og tætte dialog. Både på udestående og ting der dukker op undervejs, bliver håndteret af jeres supportere i en fin dialog og tone.

HL; Vi vil ihvertfald gerne udfordre jer positivt. Bl.a. på det digitale arbejdskort, så det bliver bedre og bedre.

Afrunding…. de berømte sidste ord for nu?

CB; Vi vil gerne bruges som partner på jeres produkter! Vi har besluttet at det er dét (AutoVision. red.) vi vil og det er med 100% engagement.