Dimensionsregnskab

Tag kontrollen over jeres regnskab og få det bedste overblik over jeres mærker og afdelinger.

Se fordelene ved dimensionerne

Et dimensionsregnskab er en form for regnskab, der giver virksomheder mulighed for at analysere deres økonomiske performance på en mere detaljeret måde. I et dimensionsregnskab klassificeres transaktioner efter en række forskellige dimensioner, såsom afdeling, produkt (bilmærker), nyt, brugt, etc.

Dette giver en bedre forståelse af deres omkostningsstruktur og en mere præcis måling af indtjening.

En af de største fordele ved et dimensionsregnskab er, at det giver mulighed for at identificere de mest rentable områder af forretningen og værkstedet. Ved at analysere indtjening og omkostninger efter dimensioner kan man identificere de mest profitable produkter (mærker), kunder eller afdelinger. Dette giver mulighed for at fokusere ressourcer på de områder, der giver den største indtjening og, at reducere eller eliminere omkostningerne i mindre rentable områder.

Et dimensionsregnskab kan også hjælpe med, at træffe mere databaserede/økonomisk baserede beslutninger. Ved at have adgang til mere detaljerede økonomiske data, via et dimensionsregnskab, kan man nemmere overskue og analysere sin omkostningsstruktur og identificere områder, hvor der kan reduceres omkostningerne og øges indtjening.

Dette kan give en konkurrencefordel og hjælpe med at forblive profitable i et konkurrencepræget marked.

Endelig kan et dimensionsregnskab også hjælpe med at opfylde rapporteringskrav til evt. importører. Ved at have en mere detaljeret og præcis rapportering af den økonomiske performance kan man reducere risikoen for fejl og misforståelser og sikre, at der overholdes alle krav fra myndighederne og andre interessenter, som har brug for økonomiske rapporteringer.

Kontakt os og hør hvordan I kommer igang